Johan Andersson Charkuteri i Saluhallen

SÅ HÄR ÄR DET.

Johan i Hallen startade 1916. Vi har haft ett långt liv i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg och det har präglat vår verksamhet mer än något annat. Sättet att möta dig som är kund. Samtalet.

Lyssnandet. Att fråga, ge råd, få råd och lösa problem. Att förstå sammanhanget för att kunna ge dig rätt produkter.

Sådana saker har vi tänkt på när vi stått bakom saluhallsdisken och mött våra kunder. Varje gång har målet varit att du ska komma tillbaka. Nästa vecka och nästa vecka igen. För det krävs engagemang i varenda kund, oavsett om det handlas mycket eller lite.

Vårt yrke är att sälja kött, charkuterier, vilt, fågel, fisk och skaldjur till människor som är stolta över sitt yrke -att laga mat. Vi vänder oss till dig som uppskattar smaker och som vill servera mat som ger dina gäster en fin matupplevelse. Om du sedan driver en Michelinkrog eller en foodtruck är inte väsentligt, för vi säljer bara bra produkter oavsett kategori. Och vår definition av bra produkter, är produkter som smakar bra.

Johan i Hallen säljer och levererar det mesta inom kött, chark, vilt, fågel, fisk och skaldjur.

Allt är möjligt.

Idag har vi ett ganska stort sortiment. Vi levererar till restauranger över hela landet. Orsaken är att våra kunder packat med oss i flyttlasset. Kockar och krögare som etablerat sig på nya platser ringer ofta och beställer av oss på nytt, för att vi haft en bra relation och mycket bra snack genom åren. De vet att vi levererar bra produkter och alltid hittar lösningar på utmaningarna. De vet att vi kan fixa hem produkter från andra världsdelar åt dem. De vet att vi kan fungera som deras ”runner” eller ”personliga köksassistent”. Det är precis som i saluhallen. En nöjd kund kommer tillbaka och rekommenderar oss till vänner, bekanta och arbetskamrater. Det är så det fungerar. Och sådant sprider sig.

På den här webbsidan kan du klicka runt och se hela vårt sortiment. Men om du vill beställa något måste du kontakta oss för att bli kund, vi vill ju så gärna få prata med dig.

i Johan i Hallens sortiment hittar du alla slags djur och alla detaljer – färskt, fruset, sous-vide eller ready-to-eat.

SMAKEN AVGÖR SAKEN.

Om en produkt ska få komma in i Johan i Hallens sortiment, är det smaken som avgör. Hos oss äts och testas det hela tiden. Precis som hos dig. Vi tänker smak. Och ägnar massor av tankekraft på att ge din verksamhet bättre lönsamhet. Men utan den avgörande goda smaken, då faller allting.

När du kikar genom vårt sortiment hittar du alla slags djur och alla detaljer – färskt, fruset, sous-vide eller ready-to-eat. Vilken produkt du än vill ha, så kan vi anpassa den på det sätt som lämpar sig för din verksamhet. Så tänkte vi förr, och så tänker vi nu. Det är vad du och andra vill ha, som formar det vi erbjuder. Därför är det inte bara på grund av oss som vi har ett så omtyckt sortiment. Det är faktiskt tack vare våra kunder. Så ett stort tack för det.