VI SÖKER MARKNADSCHEF

Vi letar just nu efter en hungrig marknadschef med stor kunskap och erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring (traditionell och digital).

Är du redo för ditt nästa steg i din karriär, har du ett stort affärsintresse, är kundorienterad, kan B2B marknadsföring? Attraheras du av det vi sysslar med? Då kan detta vara ditt nya jobb!

I rollen kommer du bland annat ha det övergripande ansvaret för den externa (och till viss den interna) kommunikation som rör vår verksamhet. Här får du arbeta såväl strategiskt som operativt med att utveckla och förädla vår marknadsföring. Du kommer därmed att vara med och utveckla våra kommunikationsplattformar & digitala kanaler.

Läs mer och ansök:

Läs mer och ansök

LÖNEADMINISTRATÖR TILL JOHAN I HALLEN & BERGFALK

Vi söker en pärla som löneadministratör, med stor kunskap och erfarenhet inom löneadministration samt en stjärna på Agda PS.

Är du redo för ditt nästa steg i din karriär, brinner du för löner, ekonomi och administration, är du ”kundorienterad” dina kunder är vår härliga personal, attraheras du av det vi sysslar med? Då kan detta vara ditt nya jobb!

I rollen kommer du bland annat ha det övergripande ansvaret för koncernens lönehantering, med löpande hantering av löner till cirka 300 personer, både tjänstemän och arbetare. Vi arbetar i Agda PS idag och förutsätter att du är väl bevandrad i det, men även kunskaper i Quinyx och Hogia är meriterande.

Läs mer och ansök:

Läs mer och ansök
Jobba hos Johan i Hallen

SÄLJARE TILL JOHAN I HALLEN GÖTEBORG

Nu behöver vi nya, duktiga kollegor med ett lika stort intresse för mat som för att ge den bästa servicen och upplevelsen till alla våra härliga kunder.

Du bör ha minst 4 års erfarenhet av försäljning inom vår bransch, där vi är en av de tongivande grossisterna inom såväl restaurang som butik i hela Sverige. Det är med stolthet som vi presenterar och erbjuder våra kunder ett brett sortiment av spännande råvaror inom kött, chark, fisk och skaldjur mer mera.

Söker du en snabb och expansiv arbetsmiljö med inspirerande kollegor, kunder och produkter?

Vi söker dig som utöver rätt kompetens, har ett driv och en önskan om att utveckla och utvecklas.

Är detta du? Då är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss på Johan i Hallen i Göteborg.

Maila ditt CV & personlig brev till oss:

Maila ansökan